Velkommen til Møysalen Nasjonalparksenter

Påmelding Møysaltur


MNS 2017MNS 2017

200 kilometer nord for polarsirkelen - på Hennes i vakre Vesterålen. 

Ønsker du å oppleve nordnorsk natur på sitt beste?

Vi tilbyr tur med fjellfører til Vesterålens og Lofotens høyeste fjell Møysalen. Tursesong fra St. Hans til ut september. Faste lørdagsturer, midtsommer også onsdagsturer. Minste antall 5 personer (eller minstepris  kr. 6000.-) Ekstraturer etter avtale.

Møysalen Nasjonalparksenter er operatør av de populære Møysalturene, og høsten 2009 ble Møysaltur kåret av leserne i magasinet UTE til Norges flotteste naturopplevelse! Dronning Sonja nevnte Møysalen aller først da hun i TV-intervju ble spurt om favorittfjell. Dette er vi svært stolte av. Du kan lese mer om Møysalen og turene under linken Møysaltur.

I nærområdet er det flotte  turmuligheter med vandring i og utenfor kulturlandskap samt mindre krevende fjellturer uten fører.  
Vi gir råd om mange interessante turmål og det er bygget opp et nett av merkete sommer - og vinterløyper i forskjellige vanskelighetsgrader.

 

Nasjonalparksentret driver egen campingplass samt leier ut lokaler til nasjonalparkforvalter og bygdas nærbutikk. Senterets kafe fungerer som bygdas møteplass og i ukedagene besørger butikken kaffe, vafler mv. Lørdager med utvidet tilbud i kafedisken.

 

For mer info, ta kontakt på:
e-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Mobil: +47 974 60 889. Oppnås ikke kontakt vil en alltid få svar ved kontakt via e-post. 

 (Oppdatert 06. juni 2018)