Presentasjon v/ fotografene Lind og Lunde

Oddmund og Liv-RandiOddmund og Liv-RandiPresentasjon av fotografene Lind og Lunde – foredragsholdere på økoseminar ved Møysalen Nasjonalparksenter i juli 2011

Fotografene Lind og Lunde (Liv-Randi Lind og Oddmund Lunde) i holder til i Os, tre mil sør for Bergen.

 

Liv-Randi kommer fra Vesterålen, men har bodd hele sitt voksne liv på Vestlandet. Hun er en allsidig og aktiv fotograf innenfor natur og reportasje. 

I Nordic Nature Photo Contest 2011 (NNPC) ble hun en av de premierte fotografene i kategorien "Nærbilde" med "Hoggorm sluker frosk" Oddmund har i en årrekke vært tilknyttet Dagbladets bergenskontor som reportasjefotograf innen bl.a. nyhet, kultur og sport. I tillegg er han en ivrig naturfotograf.

Begge jobber i dag som frilansere og er medlemmer av BioFoto. Oddmund er også medlem av Norsk Presseforbund og Pressefotografenes Klubb. De siste årene har de brukt til prosjekter både med film og bøker samt lysbildeprogram fra naturen, ledsaget av kommentarer og musikk.

Bøker: "I Reinfjellet" (2010), ”Strålende Os” (2009), "Bergen midt i naturen" (2003) og ”Nordfjella” (2002)

Filmer: ”Livet på Bjølberg (NRK Folk i 2009), ”Karis lukkelege val” (NRK Faktor i 2007). Dessuten er et innslag av Oddmund Lunde om sangsvaner og fossekall i Osvassdraget vist i Norge Rundt (2010).