MØYSALTURER I 2021 – TURPROGRAM

Møysalen Foto: Gunnar E NilsenMøysalen Foto: Gunnar E NilsenVi er når dette blir skrevet -  midt i  mars 2021 -  fremdeles inne i en Covid-19 pandemi, og smittevernreglene endres stadig vekk. Dette vil ha påvirkning på Møysalen nasjonalparksenters virksomheter, inkludert guidete turer til Møysalen. 

Hvilke krav som blir gjort gjeldende for sommer- og høstsesongen er ikke kjent, men det er forventet at situasjonen vil gå mer mot det normale utover året.

 

Turkalenderen vår som ligger her på hjemmesiden under fanen Turprogram/Møysalturer må derfor betraktes som midlertidig og kan bli endret underveis avhengig av myndighetenes smittevernskrav. Vi vil holde den løpende oppdatert.

 

MNS CAMPING – PÅSKEN 2021

Campingplassen vår (se fanen Overnatting/MNSCamping) vil være åpen i sesongen 2021 styrt av gjeldende smittevernsregler.

Vi har planlagt å åpne plassen for bobiler og campingvogner i påsken i år, men vi må ha beskjed om eventuelle besøk et par-tre dager i forveien for bl a å kunne utføre nødvendig snøbrøyting.

Derfor gjelder ikke regelen om «ingen forhåndsbestilling» i påsken, det er derimot nødvendig med booking/forhåndsbestilling.